Web Design by Web4Business

"Οι αναγνώστες κρίνουν από το εξώφυλλο ενός βιβλίου και οι επισκέπτες από την αρχική σελίδα ενός site..."

Σύμφωνα με έρευνες οι επισκέπτες ενός διαδικτυακού τόπου αποφασίζουν μέσα σε λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα αν προτίθενται να συνεχίσουν την αναζήτηση στο συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο σχετικά με αυτό που τους ενδιαφέρει ή να ψάξουν σε κάποιον άλλο. Η "επιτυχία" εδώ, όσον αφορά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων έγκειται στο να "κερδίσει" τον επισκέπτη μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να δώσει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε στοιχεία όπως :
εικόνες
χρώματα
χρόνος φόρτωσης ιστοσελίδας

Στόχος της Web4Business για το web design

Αναφορικά με το web design, στόχος της Web4Business είναι η δημιουργία ιστοσελίδων που είναι καλοσχεδιασμένες, λειτουργικές, χρηστικές και εύκολα προσβάσιμες και από άτομα που δεν γνωρίζουν καλά τη χρήση του διαδικτύου.

Η δημιουργαία κάθε ιστοσελίδας είναι για εμάς μία πρόκληση με στόχο την κάλυψη και την ικανοποίηση αποκλειστικά των ιδιαίτερων επιχειρηματικών (business websites) ή προσωπικών (personal websites) σας απαιτήσεων, οπότε και χρειάζεται και ξεχωριστή σχεδιαστική προσέγγιση κάθε φορά.

Αυτό γιατί ο σχεδιασμός ιστοσελίδων διαφοροποιείται όχι μόνο μεταξύ διαφορετικού είδους ιστοσελίδων (e-shops, flash sites, σύστημα ξενοδοχειακών κρατήσεων, δικτυακή πύλη αγορών κτλ) αλλά και μεταξύ προσωπικών websites τα οποία θα προσαρμοστούν κατά το σχεδιασμό τους στις ιδιαίτερες ανάγκες και τη φιλοσοφία των πελατών.

Κριτήρια κατά τον σχεδιασμό

Για εμάς στην Web4Business υπάρχουν κριτήρια που πρέπει να ικανοποιεί κάθε ιστοσελίδα / e-shop.

Συγκεκριμένα:

Το web design της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι τέτοιο που να επιτρέπει στον επισκέπτη της να εξυπηρετείται εύκολα και άμεσα μέσα σε αυτήν.

Ο επισκέπτης θα πρέπει να μπορεί να βρίσκει σε ένα website ό,τι ακριβώς αναζητεί και να αποχωρεί από αυτό έχοντας ικανοποιήσει το λόγο για τον οποίο το επισκέφθηκε.

Τέλος, ένα άρτια οργανωμένο website θα πρέπει να αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιχείρηση και να την οδηγεί σε κερδοφορία δηλαδή σε αυξημένο δείκτη ROI (Return On Investment).

Web Development by Web4business

Ο προσεγμένος σχεδιασμός μίας ιστοσελίδας είναι πραγματικά αυτό που τραβάει την προσοχή του επισκέπτη και φυλακίζει τον ενδιαφέρον του, αλλά δεν είναι αρκετός για να κερδίσει την παραμονή του σε αυτή. Μία ιστοσελίδα χρειάζεται να είναι φιλική, λειτουργική και χρηστική τόσο για το διαχειριστή της όσο και για τον επισκέπτη. Μία "καλή" όπως θα λέγαμε ιστοσελίδα "βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη".

4 Βήματα για την κατασκευή ιστοσελίδων από τη Web4Business

  • Συζητάμε μαζί σας τις ανάγκες που θέλετε να καλύψει η ιστοσελίδα σας, τους στόχους σας, τις λειτουργίες που θέλετε να έχει, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που θέλετε να προωθήσετε κ.α. 
  • Μας μεταδίδετε αυτό που έχετε οραματιστεί και εμείς σχεδιάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υλοποίηση του.
  • Σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες που προέρχονται από την εμπειρία μας, τόσο σε ότι αφορά την κατασκευή, όσο και τη λειτουργία της ιστοσελίδας και βρίσκουμε τελικά τη χρυσή τομή που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
  • Στη συνέχεια προβαίνουμε στην κατασκευή της ιστοσελίδας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνικά και με τη κατάλληλη κάθε φορά γλώσσα προγραμματισμού.

Η όλη διαδικασία υλοποιείται με υπευθυνότητα και με συνέπεια απέναντι σας, τηρώντας με ακρίβεια το χρονικό και τεχνικό πλαίσιο που έχει συμφωνηθεί.

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας σας αλλά συνεχίζεται και μετά την παράδοση του έργου.

Υποστήριξη/ Συντήρηση: Η συνέχεια μετά την δημιουργία της ιστοσελίδα σας.

Εξειδικευμένος προγραμματιστής σας εκπαιδεύει για την διαχείριση της ιστοσελίδας ή του eshop σας ώστε να αισθανθείτε σίγουροι για την λειτουργία τους.

Ταυτόχρονα σας παραδίδουμε manual χρήσης του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Καθώς ο στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, παρέχουμε και υπηρεσίες after-sales services για τεχνική υποστήριξη και μετά τη κατασκευή και παράδοση του έργου, σε όλους τους πελάτες μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή και για οποιαδήποτε πληροφορία ή ζητήστε μία εξατομικευμένη προσφορά συνεργασίας για την εκ νέου κατασκευή ή τον ανασχεδιασμό του site σας!