Social Media

Τα Social Media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνίας μίας σύγχρονης επιχείρησης. Τα γνωστά και ως μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως λόγω του πλήθους των διαφορετικών λειτουργιών και φιλοσοφίας που προσφέρουν προσελκύουν καθημερινά μεγάλο όγκο επισκεπτών. Ακόμη και οι πιο επιφυλακτικοί έχουν αρχίσει πλέον να δραστηριοποιούνται στο χώρο βλέποντας τα πλεονεκτήματα που έχουν αποκομίσει οι ανταγωνιστές τους.

Εμείς στη Web4business αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε για εσάς την καμπάνια για τα social media που θα εδραιώσει την έντονη παρουσία σας στα μέσα που ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ και τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Ο κεντρικός άξονας φιλοσοφίας

Το Social Media Marketing ξεκινά και τελειώνει με μία ιδέα που αξίζει να τη μοιραστείς!

Η έννοια του Social media marketing

Με τον όρο Social Media Marketing ειδικότερα, αναφερόμαστε ουσιαστικά σε όλες εκείνες τις τεχνικές και τη διαδικασία του internet marketing που εκμεταλλεύονται με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τα social media όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Pinterest, YouTube, Google+ κ.α τα οποία αποδίδουν διαφορετικά οφέλη κάθε φορά για την προώθηση μίας επιχείρησης μέσω της επισκέψιμότητας της ιστοσελίδας και των social media της εταιρείας.

Πλεονεκτήματα του social media marketing

Τα οφέλη για μία επιχείρηση από την εφαρμογή μίας ολοκληρωμένης καμπάνιας social media marketing είναι πολλά.
Ορισμένα μόνο από αυτά:

 • Ενισχύεται το εταιρικό brand λόγω της παρουσίας στα μέσα αυτά τα οποία εμφανίζουν έντονη δραστηριότητα
 • Παρέχουν τη δυνατότητα να μοιράζεται κανείς ένα μήνυμα, εικόνα, video με ένα κλικ
 • Χτίζει την αξιοπιστία προβάλλοντας στοιχεία, χαρακτηριστικά για την επιχείρηση, προϊόντα και ενημερωτικό υλικό για αυτήν ή τον κλάδο δραστηριοποίησης
 • Ενισχύει την επισκεψιμότητα στο δικτυακό τόπο και τη θέση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης
 • Κρατάει πιστούς και διατηρεί η εταιρεία τους πελάτες της καθώς μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η επιχείρηση ενημερώνει, προωθεί υπηρεσίες, απαντάει σε ερωτήματα πελατών και βρίσκεται κοντά στο κοινό
 • Προτρέπει τους χρήστες στη διάδραση με την εταρεία σας
 • Αξιοποιούν το "word-of-mouth" και διαχέουν τη πληροφορία σε έναν αριθμό ατόμων που αυξάνεται ραγδαία σε λίγο μόνο χρόνο. Τα social media παρουσιάζουν για αυτό το λόγο ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα σαν μορφή προώθησης και προβολής των χαρακτηριστικών ή των νέων μίας επιχείρησης. 
 • Προσφέρεται η δυνατότητα σύνδεσης ανάμεσα στα social media και έτσι ο χρήστης μπορεί να μοιράζεται ένα μήνυμα με ένα τόσο μεγάλο κοινό που ποτέ δεν πίστευε πως θα αποκτήσει.
 • Συνδέει επιχειρήσεις που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο το κόσμο. Η επικοινωνία πλέον γίνεται πολύ πιο εύκολη και άμεση.
 • Με τη δημιουργία διαφημίσεων στα μέσα αυτά η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας αυξάνεται όπως και το κοινό στα ίδια τα μεσα γίνεται μεγαλύτερο
 • Απαιτούν μικρό budget διαφημίσεων σε σχέση με άλλες καμπάνιες προώθησης και προβολής

Είναι γεγονός πως εάν ο διαχειριστής μίας ιστοσελίδας σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκμεταλλευτεί με το σωστό τρόπο την παρουσία της επιχείρησης σε αυτό μπορεί να αποκομίσει οφέλη πολύ μεγαλύτερα από μία πολυδάπανη διαφημιστική - προωθητική εκστρατεία.

Social media marketing by Web4Business

Στη Web4Business αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να διαχειριστούμε μία ολοκληρωμένη καμπάνια Social Media Marketing προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες και πάντοτε με γνώμονα τους στόχους της επιχείρησης σας. Σκοπός μιας τέτοιας καμπάνιας είναι να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το κοινό και τους πελάτες και να εδραιώσουμε μια φιλική και εξωστρεφή εικόνα προς το καταναλωτικό κοινό.

Social Media Services by Web4business

Δημιουργούμε εταιρικά profil στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εταιρεία σας.

Δίνουμε συμβουλευτικές κατευθύνσεις για το πώς μπορεί η εταιρεία να προσεγγίσει τους στόχους της ανάλογα με το υλικό που θα δημοσιεύει και τις κινήσεις της στα Social Media.
Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των σελίδων στα Social Media μετά από συνεννόηση μαζί σας για τη δημιουργία κειμένου και δημοσιεύσεων.

Social Media Campaign - Διαφήμιση στο Facebook

Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το facebook είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό και ταυτόχρονα μπορεί να διαμορφώσει την εικόνα της εταιρείας σας.
Στην Web4business αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες διαφημίσεις, να ορίσουμε το κοινού στόχευσης των διαφημίσεων αυτών και τον προϋπολογισμό που θέλετε να επενδύσετε σε αυτές.
Ελέγχουμε την καμπάνια που δημιουργήσαμε για εσάς και σας ενημερώνουμε για τα στατιστικά αποτελέσματα που είχε η κάθε διαφήμιση.
Αξιολογούμε τα αποτελέσματα της καμπάνιας, προβαίνουμε σε αλλαγές στα κείμενα των διαφημίσεων και αλλάζουμε το κοινό στόχευσης ανάλογα με την πορεία της καμπάνιας

Οφέλη από την πληρωμένη διαφήμιση στο facebook

 • Έχει άμεσο αποτέλεσμα στο κοινό
 • Είναι οικονομική λύση για την απήχηση που προσφέρει.
 • Είναι στοχευμένη καθώς εμφανίζεται στα κατάλληλα άτομα.
 • Έχει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Social Media Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία εξατομικευμένη προσφορά social media marketing για την επιχείρηση σας!

Google Adwords

Διαφήμιση στο Google

Το online marketing είναι το μέλλον στην διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών.
Η διαφήμιση στο internet αποτελεί μια αναγκαία κίνηση για κάθε εταιρεία που ενδιαφέρεται να έχει ανοδική πορεία στις μέρες μας.
Συγκεκριμένα η Google που είναι η πιο διαδεομένη μηχανή αναζήτησης έχει πληρωμένες διαφημίσεις οι οποίες εμφανίζονται επάνω, δεξιά και κάτω από τα οργανικά αποτελέσματα στις αναζητήσεις όλων των χρηστών.
Η διαφήμιση στο google σας δίνει τη δυνατότητα στοχευμένης διαφήμισης, με άμεσα αποτελέσματα και αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Γιατί Google Adwords στην Web4business;

Στην Web4business αναλαμβάνουμε να στήσουμε την Google Adwords καμπάνια σας, να την διαχειριστούμε, να την ελέγχουμε και να την παραμετροποιούμε για όσο διάστημα σας ενδιαφέρει να έχετε πληρωμένες διαφημίσεις.
Η διαφήμιση στo Google απαιτεί χρόνο, τεχνογνωσία και δημιουργικότητα.
Σας δίνουμε πρόσβαση στην καμπάνια και τις κινήσεις που κάνουμε στο Google Adwords.
Ακόμα και όταν θα σταματήσουμε να διαχειριζόμστε την καμπάνια σας, μπορείτε στην ήδη στημένη καμπάνια να προσθέσετε εσείς χρήματα και να τη λειτουργείστε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Πλεονεκτήματα Google Adwords

Η διαφήμιση στο Google Adwords ωφελεί σημαντικά κάθε επιχείρηση καθώς προσφέρει συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις συμβατικές διαφημιστικές καμπάνιες. 

 • Είναι ευέλικτη καθώς προσφέρει τη δυνατότητα να κατανείμει κανείς τα χρήματα του με όποιο τρόπο επιθυμεί, είτε αυτό αφορά το ημερήσιο κόστος των διαφημίσεων είτε το κόστος για κάθε διαφήμιση πάνω στην οποία θα "πατήσει" ένας χρήστης ( pay-per-click ή ppc).
 • Η χρέωση από τη Google για τον ιδιοκτήτη της καμπάνιας πραγματοποιείται μόνο για τις διαφημίσεις επάνω στις οποίες θα πατήσει τελικά ο επισκέπτης.
 • Παρέχεται η δυνατότητα να στοχεύσει κανείς και σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, ακόμα και αν εμφανίζεται ήδη στα αποτελέσματα της Google, καθώς η διαφήμιση εμφανίζεται σε διαφημιστικό χώρο της Google σε άλλες εταιρείες
 • Έχει σχεδόν άμεση εφαρμογή, από τη στιγμή που θα εγκριθούν οι διαφημίσεις της
 • Ορίζοντας ένα μέγιστο κόστος για κάθε ημέρα εξασφαλίζετε πως ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να υπερβεί το ποσό που έχουμε θέσει.
 • Η Google campaign μπορεί να σταματήσει ή να παγώσει οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσει ο διαχειριστής της.
 • Εμφάνιση των διαφημίσεων και της σελίδας σας για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν στα πρώτα αποτελέσματα των διαφημίσεων

Στη Web4Business αναλαμβάνουμε να χτίσουμε για εσάς τη διαφημιστική σας καμπάνια "pay per click" μέσω του Google AdWords πάντοτε με γνώμονα τους στόχους της επιχείρησης σας. Συντάσσουμε μαζί τον προϋπολογισμό της καμπάνιας και οργανώνουμε το περιεχόμενο της σελίδας σας, ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο οποίο θα απαντήσουμε σε ό,τι απορίες έχετε για το google adwords, και θα θέσουμε μαζί σας τους στόχους και τον τρόπο διαφήμισής σας online.