Χρήση smartophones

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει εκθετική αύξηση της χρήσης smartphones και συσκευών tablet σε όλο τον κόσμο.
Η αύξηση αυτή λειτούργησε όπως είναι λογικό παράλληλα με την επιδίωξη των χρηστών για πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο και στις αντίστοιχες υπηρεσίες του οπουδήποτε και αν βρίσκονται και να επισκέπτονται το διαδίκτυο μέσω των φορητών τους συσκευών (smartphone - tablet).

Πολλές φορές η επίσκεψη μίας διαδικτυακής σελίδας δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι η σελίδα δεν είναι "προσαρμοσμένη" οπότε και δεν είναι και εύκολα προσβάσιμη από ένα smartphone ή ένα tablet.

Αυτός είναι και ο λόγος που καθίσταται απαραίτητη η μετατροπή της σε κατάλληλη μορφή.

Responsive Web Design

Βασικός σκοπός της μετατροπής ενός website σε responsive είναι να καταστεί αυτό ευκολόχρηστο για τους χρήστες ανεξαρτήτως συσκεύης και ταχύτητας της εκάστοτε σύνδεσης.

Mετατρέπουμε κάθε σελίδα (αρχική και εσωτερική) σε μορφή ανάλογη με όλα τα μεγέθη οθονών, tablets και smartphones. 

Η μετατροπή γίνεται για τουλάχιστον 5 διαφορετικές οθόνες που ενδέχεται να χρησιμοποιούν οι χρήστες.

  • Desktop 
  • Laptop
  • Tablets (Horizontal and Vertical Design)
  • Smartphone (Horizontal and Vertical Design) 

Mobile Applications

Οι mobile apps που μπορούμε να δημιουργήσουμε στην Web4business καλύπτουν ανάγκες επιχειρηματικές και προσωπικές.

Συγκεκριμένα :

Επιχειρηματικές mobile applications

Οι επιχειρήσεις μπορούν μέσω των εφαρμογών αυτών να προωθούν τις υπηρεσίες τους, να διατηρούν την αμεσότητα με το καταναλωτικό κοινό τους, να είναι εξωστρεφείς, να απαντούν άμεσα σε ερωτήματα πελατών και να δίνουν διευκρινήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ανά πάσα στιγμή.

Είναι λοιπόν σημαντικό από επιχειρηματικής πλευράς να δημιουργήσει μία εταιρία μια mobile έκδοση για την ιστοσελίδα της αλλά και εφαρμογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες της και σε αυτές των πελατών της. Η διευκόλυνση για τους χρήστες θα είναι σίγουρα μεγάλη και θα τους φέρει πιο κοντά σε αυτήν.

Προσωπικές mobile solutions

Οι mobile solutions είναι επίσης μία ανάγκη και για κάθε έναν από εμάς. Η σύγχρονη ζωή με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας έχει θέσει το υπόβαθρο ώστε όλοι εμείς να διατηρούμε κινητά τηλέφωνα και τις περισσότερες φορές "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα.

Πλέον, η χρήση τους είναι τόσο συχνή και καθημερινή που οι περισσότεροι χρήστες επισκέπτονται διαδικτυακές σελίδες, αγοράζουν προϊόντα ή ενημερώνονται για ότι χρειάζονται μέσω των κινητών τηλεφώνων τους.

Έτσι λοιπόν, η Web4business ως μια υπεύθυνη και σύγχρονη εταιρία στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής, ακολουθεί τις εξελίξεις με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Δημιουργεί για κάθε πελάτη της, τη σύγχρονη και εξατομικευμένη λύση που θα διαχειριστεί τις ανάγκες του με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι εφαρμογές για τις κινητές συσκευές της Web4business  κατασκευάζονται για κάθε λογισμικό (IOS, Android, Windows, Symbian, Blackberry κτλ) και σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο και την περιήγηση στην εκάστοτε ιστοσελίδα, τη λήψη και αποστολή δεδομένων, τη προβολή στοιχείων εικόνας με την κατάλληλη ανάλυση κτλ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να καταλήξουμε από κοινού στην ιδανική λύση mobile.